U saradnji sa Tinker Labs školom iz Bačke Palanke, pozivamo vas na jedan poseban događaj koji će se održati u petak, 9. juna u 17 časova na našoj prelepoj Floridi.

Ova humanitarna radionica ima za cilj da pomogne našoj dragocenoj Isidori Vučković i istovremeno pruži nezaboravno iskustvo deci svih uzrasta, uz mnogo naučenih novih stvari i uzbudljivu zabavu.

Radionica je namenjena svim dečacima i devojčicama uzrasta od 4 do 12 godina. Pozivamo sve mališane da nam se pridruže i budu deo ove lepe akcije solidarnosti.

Tokom radionice, deca će imati priliku da uče i istražuju putem kreativnih eksperimenata, edukativnih igara i zanimljivih aktivnosti koje su pažljivo osmišljene od strane Tinker Labs škole. Pored toga, pripremili smo iznenađenje i zabavne momente kako bismo osigurali da se svi divno provedemo.

Ulaz na radionicu je besplatan, ali svi su dobrodošli da dobrovoljno prilože donaciju za Isidoru Vučković. Vaša velikodušnost će biti od neprocenjive pomoći za njenu dalju borbu i lečenje.

Florida Resort BP (čarda Florida) u Bačkoj Palanci je prelepo mesto gde će se održati ova humanitarna radionica. Pruža idealnu atmosferu za druženje, učenje i pružanje podrške našoj hrabroj Isidori.

Pozivamo vas da se pridružite ovoj divnoj inicijativi i pokažete svoju solidarnost. Vaša podrška pružiti nadu i snagu Isidorinoj porodici.

Vidimo se u petak, 9. juna u 17 časova na Florida Resortu BP (čarda Florida) u Bačkoj Palanci!

Hvala vam unapred na velikom srcu i velikodušnosti!