Idealan prostor za vaše venčanje

U ponudi imamo i već formirane menije, pozovite nas za više informacija.

Ako ste ljubitelji neobičnog onda je Florida Resort pravo mesto za izgovaranje sudbonosnog „DA“.

Bez obzira da li želite elegantno venčanje, modernu žurku ili tradicionalnu svadbu Florida Resort će vas dočekati sa iskusnim organizatorima događaja i osigurati da vaš poseban dan protekne onako kako ste zamislili.

Napravi rezervaciju

400

metara kvadratnih

320

Sedećih mesta

100

Parking mesta

Doživite nezaboravne avanture i stvorite uspomene!

Za proslave je obezbeđena sala od 400m² potpuno odvojena od restorana, a maksimalan broj sedećih mesta je 320.

Za manje proslave salu je moguće pregraditi.
-Posebno je važno da napomenemo da je prostor lako prilagodljiv i da može da se dekoriše po želji i u stilu koji mladenci žele.

-Pored tima koji će vam nesebično biti na raspolaganju, u kontaktu sa našim saradnicima vam možemo obezbediti sve- od izbora venčanice, preko dekoracije do izbora benda. U cenu je uključeno i noćenje u kućici sa pogledom na Dunav, doručak za mladence u našem restoranu narednog dana, parking za sve goste, oltar za venčanja na obali Dunava, kao i projekt menadžer koji prati ceo događaj.

Lep i moderan ambijent restorana upotpuniće kreativni tim za dekoracije koji vam stoji na raspolaganju
Personalizovana ponuda za svaki par, osoblje koje brine o svakom detalju, profesionalni saradnici koji će se pobrinuti da sala izgleda baš onako kako ste zamislili, učiniće da proslava vašeg najvažnijeg dana ostane među najlepšim uspomenama kako vama tako i vašim gostima.

Dodatne pogodnosti:

Apartman za mladence – ekskluzivni apartman za noćenje mladenaca. Mogućnost organizovanja kumovskog ručka – prijem svatova ili ručak dan posle svadbe.

Stojimo vam na raspolganju

Imate li pitanje?

Upoznajmo se