Florida Resort je čarobni skriveni dragulj smešten u šumi uz obalu Dunava u Bačkoj Palanci, na 1295. kilometru toka Dunava, u srcu Polojske šume. Ovo predivno mesto predstavlja pravi raj za sve one koji su u potrazi za prirodnim lepotama, profesionalnom uslugom i izvrsnom hranom. Osim što je mesto idilično za uživanje u miru i tišini, Florida Resort je dom poznatom restoranu koji godinama privlači ljubitelje ribljih specijaliteta.

Svoje recepte baziramo na sveže ulovljenoj ribi iz Dunava, što čini svako jelo nepovoljnim i posebnim. Šaran, som, kečiga, tolstolobik i smuđ, svaki od ovih ribljih specijaliteta je pripremljen na najbolji mogući način.

U skladu s prirodnim okruženjem, nedavno obnovljena bašta nudi pravi spektakl za sve one koji je posete, tik uz obalu Dunava. Ova predivna oaza predstavlja savršeno mesto za opuštanje i uživanje u izvrsnoj hrani. Zatvoreni restoran takođe pruža neverovatan pogled na Dunav, a čist vazduh koji se oseti u okruženju Floride, praćen cvrkutom ptica i žuborom vode, nešto je što se ne može doživeti svaki dan.

Osim izvrsne hrane, u Florida Resort nudimo i bungalove za noćenje, igralište za decu, kao i veliki prostrani parking. Ovo je mesto gde se sva čula probude i gde se sve brige i stresovi jednostavno gube. Izbor jela uključuje tradicionalna jela od ribe i mesa, a izbor salata i deserata u potpunosti će zadovoljiti svaki ukus.

Dođite i provedite dan na Florida Resort-u, uživajte u porodičnom ručku ili dovedite svoje poslovne partnere. Ovde ćete pronaći mir i retke prirodne lepote, što će učiniti vaš boravak u ovom čarobnom mestu, nezaboravnim.