Ako ste ljubitelji neobičnog onda je Florida Resort pravo mesto za izgovaranje sudbonosnog „DA“. Bez obzira da li želite elegantno venčanje, modernu žurku ili tradicionalnu svadbu u Florida Resort ćemo vas dočekati sa iskusnim organizatorima događaja i osigurati da vaš poseban dan protekne onako kako ste zamislili.

Lep i moderan ambijent restorana upotpuniće kreativni tim za dekoracije koji vam stoji na raspolaganju.

Personalizovana ponuda za svaki par, osoblje koje brine o svakom detalju, profesionalni saradnici koji će se pobrinuti da sala izgleda baš onako kako ste zamislili, učiniće da proslava vašeg najvažnijeg dana ostane među najlepšim uspomenama kako vama tako i vašim gostima.

Za proslave je obezbeđena sala od 400m² potpuno odvojena od restorana, a maksimalan broj sedećih mesta je 320.

Za manje proslave salu je moguće pregraditi.

-Posebno je važno da napomenemo da je prostor lako prilagodljiv i da može da se dekoriše po želji i u stilu koji mladenci žele.

-Pored tima koji će vam nesebično biti na raspolaganju, u kontaktu sa našim saradnicima obezbeđujemo sve – od izbora venčanice, preko dekoracije do izbora benda. U cenu je uključeno i noćenje u kućici sa pogledom na Dunav, doručak za mladence u našem restoranu narednog dana, parking za sve goste, oltar za venčanja na obali Dunava, kao i projekt menadžer koji prati ceo događaj.

Dodatne pogodnosti:

  • Apartman za mladence – ekskluzivni apartman za noćenje mladenaca.
  • Mogućnost organizovanja kumovskog ručka – prijem svatova ili ručak dan posle svadbe.

Kontraktirajte nas i planiranje venčanja iz snova može da počne!